Tietoa meistä

Green Mind – Tavoitteena minimalistisempi ja vihreämpi kylpyhuone

Me Green Mindilla rakastamme arjen minimalismia ja kylpyhuoneita, joiden hyllyt eivät pursuile muovipurkeista.

Tähän ajatukseen tiivistyy verkkokauppamme valikoima: luonnollista, muovitonta ja minimalistista kosmetiikkaa ihanien saippuapalojen muodossa. 

Olemme erikoistuneet erityisesti shampoopaloihin ja suihkusaippuoihin, mutta saat meiltä myös palasaippuoita kasvojen puhdistukseen sekä deodorantteja, jotka ovat ekologisesti pakattu. Parhaita ystäviämme koiria unohtamatta!

Meille on tärkeää, että löydät kaupastamme kaiken tarvittavan. Siksi myymme myös saippuakoteloita, konjac-sieniä ja muita hyödyllisiä oheistuotteita vihreän kylpyhuoneesi täydennykseksi. Voit olla varma, että kaikki tarjoamamme tuotteet ovat muovittomia, vegaanisia ja eettisesti  valmistettuja.

Meillä arjen minimalismi tarkoittaa myös itsensä hemmottelua ja luksusta. Tämän takaavat luonnolliset, ainutlaatuiset, korkealaatuiset ja käsin valmistetut  tuotteet, jotka ovat myös riittoisia käytössä. 

Meillä on kaupassamme palakosmetiikkatuoteita, joita ei ole saatavilla muualla Suomessa. Suurin osa tavarantoimittajistamme tulee EU:n sisältä Saksasta tai Itävallasta. Lähitulevaisuudessa meillä on kuitenkin tarkoitus laajentaa valikoimaamme myös kotimaisiin tuotteisiin. Olemme myös mukana Ecompi-palvelussa.

Keskusvarastomme sijaitsee Suomessa, Ilmarisissa. Hoidamme kaikki lähetykset nopeasti ja muovittomasti. Pakkausmateriaalimme ovat 100 % kierrätettäviä. Postituslaatikot ovat ekologista pahvia ja pakkausten teippaamiseen käytämme paperista teippiä. 

Ota askel kohti minimalistisempaa ja vihreämpää kylpyhuonetta Green Mindin kanssa! 

Meidän tarina – Green Mind perustaja Kaisa-Maija kertoo

Green Mind sai alkunsa reissussa: Asuin Berliinissä vuosia ja olin juuri muuttanut takaisin Suomeen. Matkustin kuitenkin työkuvioiden takia vielä paljon Suomen ja Saksan väliä.

Joskus kävi niin, että nestemäisen kosmetiikkatuotteen korkki oli auennut matkalaukussa ja joka paikka oli öljyssä. Kerran lensi eräskin kalliimpi puhdistustuote roskiin lentokentän turvatarkastuksessa, kun luulin, että puoliksi käytetty tuote menee vielä läpi nesterajoituksissa. 

Kaisa ja Mari

Kaisa-Maija ja Mari

Ratkaisu ongelmaan löytyi palakosmetiikasta. Laadukas palasaippua kun kulkee kätevämmin käsimatkatavaroissa kuin nestemäinen tuote. Se on oivallinen monitoimituote, joka ei sitä paitsi jätä jälkeensä muovijätettä. Itselleni helppous on hiusten ja ihon hoidossa tärkeää, mutta toki myös se, että voin samalla toimia ekologisesti, tuntuu oikealta. 

Palasaippuoihin sain myöhemmin ihastumaan myös serkkuni Marin. Annoin hänelle lahjaksi arganöljyä sisältävän palashampoon, joka toi heti kaivattua kosteutta kuiville latvoille. Lisäksi huomasimme, kuinka vähän tilaa kauniit, käsintehdyt palakosmetiikkatuotteet vievät kylppärissä ja miten luonnollinen tuoksu niissä on. Siksi meidän mielestämme vihreä kylpyhuone voi olla myös ihana ja inspiroiva!

Kaisa-Maija, Mari ja Hassu

Kaisa-Maija, Mari ja Hassu

Niin syntyi ajatus yhteisestä verkkokaupasta, jonka fokuksena on luonnollinen palakosmetiikka osana arjen minimalisimia ja vihreää luksusta.

Ps. Me Green Mindilla emme ole itsekään täydellisiä – muovipulloja löytyy meiltäkin vielä kaapin nurkista. Mutta aina voi muuttaa tottumuksiaan – sillä pienikin muutos arjessamme on askel ympäristömme hyväksi. 

Seuraa meitä