Tietosuoja- ja rekisteriseloste

(This is currently only available in Finnish.)

Rekisterinpitäjä

  • Green Mind Sustainable Shop Oy
  • Y-tunnus: 3152713-9
  • +358 452511717

Rekisterin nimi

Green Mind Sustainable Shop Oy:n asiakasrekisteri

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa 

Kaisa-Maija Katajamäki (contact@greenmind.fi)

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus 

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on rekisterin pitäjän ja asiakkaan välinen sopimus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle.

Green Mind verkkokaupan asiakasrekisteriin tallennettuja henkilötietoja käsitellään  asiakassuhteiden ylläpitämiseen ja hoitoon, kuten asiakassuhteen edellyttämiin yhteydenottoihin ja suoramarkkinointiin sekä paremman asiakaspalvelun tarjoamiseen. Asiakkaalla on oikeus kieltää itseään koskevien tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin.

Rekisterin sisältämät tiedot 

Asiakasrekisteriin voidaan kerätä seuraavia henkilötietoja:

  • Etu- ja sukunimi
  • Osoite
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • Aikaisemmat tilaukset ja ostot verkkopalvelusta

Kun käyttäjä selaa verkkokauppaamme, saamme lisäksi automaattisesti tietoomme selaamisen käytetyn  laitteen IP-osoitteen, kieliasetukset, internet-selaimen ja käyttöjärjestelmän.

Säännönmukaiset tietolähteet 

Käyttäjä antaa meille tietoja itsestään verkkokaupassa asioidessaan. Tietoja voidaan luovuttaa meille myös kommunikoimalla kanssamme puhelimitse, sähköpostitse tai jollakin muulla viestintätavalla. Tähän sisältyvät myös tiedot, joita käyttäjä luovuttaa meille osallistuessaan sivustomme sosiaalisen median toimintoihin, myynninedistämistoimiin tai palautteen antamiseen.

Tietojen luovutus ja säilytys 

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Green Mind Shopin käytössä. Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille ellei se ole palvelun teknisen toteuttamisen vuoksi tarpeellista. Näitä ovat pääasiallisesti ulkoiset yhteistyökumppanimme tai palveluntarjoajat, kuten valtuuttamamme maksupalvelutarjoaja, postikuljetusyritys tai tilintarkastaja.

Säilytämme henkilötietoja niin pitkään kuin käsittelyperusteen kannalta on tarpeen. Niitä ei kuitenkaan missään tapauksessa säilytetä kauemmin kuin sovellettava tietosuojalainsäädäntö määrittää.

Tarkastus- ja kielto-oikeus 

Rekisteröidyllä on oikeus tietojensa tarkistamiseen ja myös pyytää näiden poistamista, ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet edellytä tietojen säilyttämistä.

Rekisterin suojaus 

Asiakasrekisteriä käsitellään luottamuksellisesti ja se on asianmukaisesti suojattu sivullisilta palomuureilla ja muilla teknisillä suojakeinoilla. Rekisterin käyttöoikeus on ainoastaan Green Mind -verkkokaupan sisäisen verkon käyttöoikeudet omaavalla henkilöllä. 

Evästeiden käyttö 

Greenmind.fi verkkokaupassa käytetään evästeitä (cookies) turvallisen ja tehokkaan vierailun takaamiseksi sekä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Evästeet auttavat esimerkiksi sivustoa muistamaan ja käsittelemään ostoskoriin jätetyt tuotteet.

Evästeet voidaan poistaa käytöstä käyttäjän oman selaimen asetuksista. Tämä kuitenkin voi vaikuttaa verkkokaupan toimivuuteen.

Muutokset tietosuojakäytäntöön

Saatamme tehdä ajoittain muutoksia tähän tietosuojaselosteeseen. Löydät tietosuojaselosteen uusimman version aina verkkosivuiltamme.

Tietosuojakäytöntöön tehdyt muutokset astuvat voimaan sivustolla välittömästi. 

Tämä seloste on laadittu 15.12.2020.